(No title)

Ładowanie Wydarzenia

« Wszystkie Wydarzenia

  • To wydarzenie minęło.

[W] Warzywnie i bez glutenu na wiosnę – warsztaty dla dorosłych – Zielenina.

kwiecień 16, 2016 @ 2:30 am - 6:30 pm

199pln

Warsztaty poprowadzi Magda Cielenga- Wiaterek znana jako Zielenina.

„Na warsztatach przygotujemy:
* Śniadanie mocy na bazie kaszy jaglanej z zielonymi szparagami, rzodkiewkami, kiełkami i innymi wiosennymi smakołykami podane z pikantnym sosem słonecznikowym.
* Bezglutenową, wegańską tartę orzechową z nadzieniem szpinakowym i białymi szparagami.
* Gryczane bliny z czosnkową botwinką.
* Pomarańczowy mus jaglany z rabarbarem duszonym z imbirem.”

Szczegóły, cena, dodatkowe info.

Szczegóły

Data:
kwiecień 16, 2016
Czas:
2:30 am - 6:30 pm
Koszt:
199pln
Strona internetowa:
https://www.facebook.com/events/1576409419343730/

Organizator

Studio Kulinarne Małe Przyjemności

Miejsce

Studio Kulinarne Małe Przyjemności
Dzielna 15
Warszawa, Mazowieckie 01-029 Polska
+ Google Map